Nyt täytyy Sadun toimia Sirkun haamukirjoittajana, jotta jurojen ukkojenkin kuulumisia pääsee nettiin. Sirkku kun raportoi vain Susun tekemisiä.

Tokoa idiooteille

Viikonloppuna 21. - 22.2. pojat pääsivät Tiina Liljan rally-toko-koulutukseen ja Topi myös tanssimaan. Rallyssa hioimme alokasluokan liikkeitä ja opettelimme avoimen luokan kuvioita. Rallya treenasimme myös Pian johdolla seuraavana viikonloppuna 1.3. Topi alkaa todella innostua rallysta, mutta ihmekös tuo, että laji sopii meille, se kun on vähän niin kuin tokoa idiooteille.

Tanssii koirien kanssa

Sunnuntaina 22.2. oman ryhmän agilityharkoista kiisimme suoraan päivätansseihin hotelli Julieen. Koiratanssikurssi oli melkoisen pienessa huoneessa, joten me rauhaa ja tilaa rakastavat erakot pyörähtelimme hotellin käytävällä. Teimme Topin kanssa hienon koreografian mutta kotiväessä se aiheutti vain naurunpurskahduksia. Tanssiuramme taisi loppua ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan.

Esterataurheiluun vauhtia

28.2. oli tolleriagilitya. Heidin radat olivat kivoja ja kekseliäitä niin kuin yleensäkin. Heidin ehdotuksesta saimme Topiin hyvin vauhtia puomille namin avulla. Pälyilypuomista ei ollut tietoakaan kun nakit nakottivat ylös- ja alasmenokontaktilla. Vauhti säilyi seuraavissakin harkoissa.

Maaliskuu aloitettiin oman ryhmän agilityharkoilla, joissa olimme kaksin Erjan kanssa, koiria oli Topin lisäksi Runo ja Rita. Teimme todella kivan radan, jonka varastin täältä. Samasta osoitteesta löytyi seuraavankin sunnuntain treenit - nekin oikein hyvät!

Missio: yksikään rima ei putoa

JoAn mölleissä 7.3. Sirkku ja tahmatassut (Topi, Mörkö, Ilo) hölkkäsivät yhteensä viisi starttia. Topin tavoitteena oli olla varastamatta ja pudottelematta ja tämä tavoite toteutui hienosti. Mörkö kipitti kaksi vauhdikasta hylkyä. Tulostasosta vastasi Ilo, jolle tuli melkein nollavoitto.