Kyllä lomalla on kivaa, tuumivat Topi ja Mörkö. Päivällä pääsi metsään juoksemaan (lue: hukkaamaan tennispalloa ainakin 10 cm (!) syvään hankeen) ja illalla rallyilemaan huippukivojen tollerityttöjen kanssa. Eikä sovi unohtaa jouluruokien tähteitä, joita kuolaiset kidat vetävät puoleensa kuin jätemylly konsanaan.


Mörkön rallytoko oli varsin historiallinen tapahtuma, sillä pikkumustalla oli viimeinen tilaisuus seurustella naisten kanssa ehdasti miehisenä hahmona. Huomenna kutsuu siis lekurin pöytä heti kahdeksalta aamulla. Topikin pääsee mukaan vastaanotolle näyttämään alati kasvavia massupattejaan.

Kuin tietäen huomisen menetyksen, Mörkö otti tosissaan ilon irti. Rapsun kanssa se innostui varsinaiseen painiin eikä poikaa kummemmin tuntunut häiritsevän se, että Rapsu-neiti vei erät 6-0. Koirat ovat hassuja - Mörkö antaa tyttöjen, ja etenkin tuttujen tapausten, tehdä itselleen ihan mitä ikinä voi keksiäkään, mutta joidenkin kanssa ollaan hyvinkin tarkkoja siitä kenen nenä menee ja minne. Päinvastoin, Mörköstä tuntuu olevan kaikkein hauskinta, kun tytöt vetävät sen ihan kanveesiin ja röhnöttävät päällä koko painollaan. Henki ei ehkä pihise kovin kerkeästi, mutta mitäpä pienistä - sehän on tyttö ;)

Yllättäen, painihetkistä huolimatta, Mörkö rallyili oikein mallikkaasti: häntä heilui viuh-viuh ja naama loisti sen minkä ehti. Kivaa oli, kiitos Heidille ja Pialle seurasta + Mörkö tahtoo kiittää Nuuskua ja Rapsua naisseurasta viimeisenä tosimiespäivänä :)