Joulu sujui enimmäkseen rauhallisissa tunnelmissa. Mörkö tosin on täysin sippi pitkästä lomasta, kun pikkupojan päiväunet ovat jääneet väliin, ja sen seurauksena Topi-parka joutuu kestämään kahta kauheampaa kurmotusta. Pitkä aattopäivä kuormitti pikkumustan mieltä niinkin paljon, että joulupukin tullessa kattila kiehahti yli ja Mörkö oli sitä mieltä, ettei Topilla ole asiaa lahjakeitaan lähellekään.  Koska Topi on lauhkea kuin lapanen (ja ahne kuin pieni porsas), se sinnikkäästi jatkoi pakettien terhotusta ja viimein Mörkökin rauhoittui eikä sen jälkeen nurkasta kuulunut kuin närkästynyttä mutinaa. Välillä sitä toivoisi Topin näyttävän pikkupomolle oikein kunnolla taivaan merkit, koska Topin pienikin varoittava sana saa Mörkö hipsimään seiniä pitkin. Toisin sanoen siis niillä kahdella kerralla, kun Topi on jotain muuta tehnyt kuin mollottanut meitä anovasti. Vaan hyvähän se toisaalta on, ettei Topi kaiva verta nenästään ja nokkimisjärjestys on sillä selvä.


full full
Lumisen valtakunnan hallitsija Topi Suuri I

full full
Käymme yhdessä ain', käymme aina rinnakkain..

full
Tee perässä - ravistele itsesi kokoinen lelu suussa!

full
Niin kuka tahtoi maistaa piparkakkutaloa?
 
full full
Kun minä kasvan isoksi, niin minusta tulee talonvahti. Ai, mitä tästä? Piparkakkutalo... Joo, oon vielä harjoitteluvaiheessa.

Tänään Topi ja Mörkö pääsivät tutustumaan ihan uuteen porukkaan, kun tuppauduimme mukaan paikallisen aussieväen treffeille. Mörkön osalta lenkki oli lähinnä viime lauantain toistoa, tosin sillä erotuksella, että tänään Mörkö ei muistanut kuinka herrasmiehet käyttäytyvät. Varsin pian Mörkö nimittäin bongasi juoksuisen Pamin pepun ja kuten Mörkön tuntevat tietävät, sen jälkeen harvoin on paluuta. En siis voi hyvälläkään tahdolla sanoa kävelyn olleen kovin rentouttava, mutta Mörkö oli kovin tyytyväinen itseensä ja erityisesti sen mielialaa tuntui kohottavan Pamin myönteinen asenne sen lähentely-yrityksiin. Harva narttu kun Mörköstä pitää. Vaikka Mörkö ja ehkä Pamikin oli sitä mieltä, että niillä on taatusti edessään yhteinen tulevaisuus, ymmärrettävästi aussie-cavalier -sekoitukset eivät ole tervetulleita juuri tähän saumaan, joten rakastavaiset erotettiin julmasti remmeihin. Myös kaikki muut aussiet, Unski, Kiri ja Jatsi, olivat Mörköstä tosi ihania, mutta Pami oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tosin sitä ovat olleet myös esimerkiksi Nuusku, Rapsu, Peppi, Rulette, Bambi, Roosa, Ebony, Manna, Essi, Omelia sekä se yksi erityisen viehättävä cockerineiti, joten mistään erityisen vakavasta romanssista ei liene kyse ;) Topikin uiskenteli neitien keskellä kuin kala vedessä, mikä oli iloinen yllätys, koska yleensä Topilla ottaa aikansa tutustua uusiin naamoihin. Nämä tytöt olivat kuitenkin kohteliasta ja hienovaraista porukkaa, jolloin Topikin tunsi olonsa turvatuksi. Pami oli Topinkin mielestä erityisen mukava ja sen kanssa olisi voinut vaikka vähän seurustella syvemminkin. Kivaa oli kaiken kaikkiaan!