Tänään meidän oli tarkoitus hurauttaa Tohmajärvelle tunnin ajomatkan päähän Cassen ja kumppaneiden luo treenailemaan, mutta ikävästi minuun iski eilen flunssa. Siispä reissu jäi  valitettavasti tekemättä. Nyt vain yritetään pitää peukkuja, että nenä lakkaisi leikkimästä Niagaran putousta ja kurkku palautuisi puhekuntoon, jotta pääsisimme huomenna treenaamaan omiin harkkoihimme.

Vuosi alkaa lähestyä loppuaan, joten tokihan sitä on jo vähän ensi vuotta suunniteltava. Sivupalkkiin yritin keräillä muutamia mahdollisia kisoja ja kokeita ja ihan mukavastihan niitä loppujen lopuksi löytyi jo heti alkuvuodelle. Cassen ja minun yhteinen kisaura pyörähtää näillä näkymin käyntiin Kajaanin tammikisoissa heti vuodenvaihteen jälkeen. Suunnitelmissa on myös seurata näyttelyä Kajaanissa ja erityisesti syyniin pääsee pyrtsikehä. Kiva päästä pitkästä aikaa näyttelyynkin. Mörkö tuskin pääse mukaan näytelmiin pyörähtelemään, sillä karva ei vielä ole kasvanut parhaaseen loistoonsa ja ehkä muutenkin jätämme näyttelyt suosiolla vähän pidemmäksi aikaa. Katsotaan, josko sitten veteraanikehiin palaamme ;) Agiskabailemaankaan meidän pojat ei todennäköisesti pääse Kajaaniin - Mörkö kun taukoilee varmaan vielä siinä vaiheessa ja Topi saa odotella Varkauden helmikuisia kisoja. Kajaanin jälkeen on hieman taukoa, minkä jälkeen helmikuun puolessavälissä suunnataan Varkauteen luultavasti kokoonpanolla Topi & Casse. Siitä muutaman viikon päästä olisi Lappeenrannassa muutama startti, mutta luulen, että ne jäävät tällä kertaa välistä. 14.3. olisikin sitten taas aika kääntää auton nokka kohti Varkautta. Katsotaan, josko silloin Mörkö tekisi paluun radoille.. Sitten on Siilinjärveä, Joensuuta, Mikkeliä, taas Joensuuta, Lieksaa ja Kuopiota, minkä jälkeen alkaakin jo olla kesäkauden aika. Ihan mukavasti on siis tässä lähialueilla kisoja. Kesän ohjelmaa en ole vielä pahemmin suunnitellut, mutta tähtäimessä on ainakin nuorten SM-kisat, jotka järjestetään mukavan lähellä Varkaudessa.

Kuvamateriaalia on kyllä tullut tallennettua viime aikoina harmillisen vähän, sillä kun kahdeksalta aamulla menen kouluun, on pimeää ja kun neljältä sieltä pääsen, on taas pimeää. Kaikeksi onneksi ensi viikolla vaihtuva jakso tuo rutkasti helpotusta, kun useampina päivinä pääsen koulusta jo kolmelta ja yhtenä päivänä jopa yhdeltä. Koirat kiittävät lukujärjestykset suunnitellutta rehtoria ;)

Tässä kuitenkin pari kuvaa Topista, joka ei oikein jaksaisi poseerata.

2103321.jpg    2103323.jpg
Onks pakko jos ei haluu.. Ai makkaraa! Mitä sanoit? Joo, tietty!