Nyt pääsi sitten käymään niin, että meillä on tämän vuod en agin kisatavoitteet Mörkön kanssa täytetty: M teki eilen kaksi nopeaa nollaa ja sai siten menolipun kakkosiin. Oltiin siis kisaamassa eilen PoKS:n järjestämissä pääsiäiskisoissa hyytävän kylmässä pakkassäässä. Vaikka meille oli sattunut heti kolmas starttivuoro rataantutustumisen jälkeen, sain Mörkön lyhyessä ajassa yllättävän hyvään vireeseen. Kauhukseni radalla oli keinu ja ihanneaikakin (47 s) tuntui meille etukäteen hurjan tiukalta. Eikä keinu, jolle mentäessä Mörkön tassut tuntuvat aina tahmaantuvan, helpottanut aikavirheen pelkoa. Huoli aikavirheestä ja haukkumisesta keinun jälkeen olivat kuitenkin turhia, ihanneaika alittui ja M suoritti keinun juuri niin kuin pitääkin. Joitain omia pieniä hosumisia ja sekoiluja käskyissä lukuun ottamatta rata oli kokonaisuudessaan siisti ja suhteellisen vauhdikas. Toiselle radalle mentäessä Mörköllä oli jotain pienenpientä kränää toisen koiran kanssa ja arvelutti hieman miten se pystyisi keskittymään rataan. Taas yksi turhaksi osoittautunut huoli: ei mitään ongelmia keskittymisessä tälläkään radalla. Toiselta radalta ei jäänyt oikein mitään hampaankoloon, se meni aika lailla nappiin. Vauhtiakin tuntui riittävän ainakin kahdeksan sekunnin ihanneajan alituksen perusteella. Ekalla radalla aika riitti toiseen sijaan, toisella voittoon.

Seuraavaksi suuntaamme sitten varmaankin huhtikuun lopussa pidettäviin JoA:n kisoihin. Nyt ei ainakaan ole minkäänlaisia nollienkeräilypaineita, kun tavoitteet on jo saavutettu tältä vuodelta :)

Eilen huomasi taas, miten ihastunut Mörkö on rotutovereihinsa: heti kun se bongasi pitkän matkan päässa olleen Jasun, jota ei ollut ikinä ennen edes tavannut, alkoi hurja hännänheilutus ja korvien asentokin muuttui. Jasun ollessa radallakin Mörkö seurasi tosi tarkkaavaisesti sen menoa. Olisi se samanrotuinen leikkikaveri Mörkölle kyllä tosi kiva, Topista kun ei oikein leikkiseuraksi ole ;)