Koirien viime päivät ovat olleet vähän tylsiä, ei mitään maata kaatavaa ohjelmaa peruslenkkien lisäksi kiireiden takia, joten tänään oli aika korjata tilanne. Nyt me kaikki kolme ollaankin saatu parin päivän annostus tokoa, temppuilua ja raksun hajua, sen verran ahkeraan ne tänään ovat kaikki kolme esiintyneet.

Mörkön tokoinnostus on nyt aivan huipussaan, tänäänkin se oikein tärisi innosta odotellessaan vuoroa narun päässä. Sen seuraaminen on vain vähän liiankin innokasta, eteenpäin on kauhea kiire ja pienimmästäkin liikkeestä se tarjoaa jotain temppua: maahan, istu, pyöri, tassu, seiso, tanssi... Siispä treenaamme erityisesti oikeaa paikkaa, innon säilymisen tehoharjoitukset voi unohtaa hetkeksi. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ovat ne liikkeet, jotka eivät hurjasti enää harjoitusta tarvitse, ne ovat molemmat nopeita sekä varmoja ja kaikkein tärkeimpänä, Mörköstä huippukivoja. Paikallaolo menee vain yli sen ymmärryskyvyn, toimintaa kun pitäisi olla koko ajan. Otinkin tänään vain ihan lyhyitä paikallaolojaksoja ja palkkasin usein. Naksutinkoulutuksen suhteen on tapahtunut pientä edistystä, naksu-nami on selvästikin tehonnut ja nyt olen päässyt käyttämään naksua seisomisen opettelussa. Liikkestä seisominen alkaakin olla jo suht hyvällä mallilla, lisää treeniä vaan :) Estehyppy taas on ihan  alkutekijöissään, itse hyppääminen kyllä sujuu pelkällä suullisella käskyllä, mutta seiso-käskyn ollessa vielä keskeneräinen ei olla päästy oikein etenemään.

Poikien temppuvarasto karttui taas tänään yhdellä uudella jutulla, tunnelilla, jossa pujahdetaan jakkaran ali.

blog2.jpg

blog3.jpg

Temppuilun jälkeen kamera pääsi töihin ja koska kuvat kertovat tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, en koirien mielipiteitä kyseisestä puuhasta sen kummemmin kuvaile.

blog4.jpg

blog5.jpg

blog7.jpg

Ekstrakuva viikonlopun retkeltä
blog1.jpg